Avižinių dribsnių košė


Reikės:

  • 2 puodelių avižinių dribsnių;
  • 2 puodelių pieno;
  • 2 puodelių vandens;
  • žiupsnelio druskos;
  • 1/2 a. š. cukraus;
  • 1 kivio;
  • šialuogių;
  • skaldytų migdolų;
  • chia sėklų.



  Puode užkaičiame vandenį ir pieną, įberiame druskos ir cukraus. Užvirus pilame dribsnius ir maišydami verdame ant silpnos kaitros 2 minutes. Tuomet puodą nukeliame nuo viryklės ir uždengę paliekame, kad pastovėtų dar kelias minutes.



  Tiekiame karštą su chia sėklomis, šilauogėmis, kiviu, migdolais ar kitokiais riešutais, bananais, kokosų drožlėmis, karamelizuotais obuoliais, riešutų sviestu, klevų sirupu, medumi etc.



Komentarai