2012 m. spalio 29 d., pirmadienis

Medaus vafliai su avižiniais dribsniais


Reikės:
  • 1/4 stiklinės avižinių dribsnių;
  • 1 ir 1/4 stiklinės miltų;
  • 2 a. š. kepimo miltelių;
  • 1 a. š. cinamono;
  • 1/4 a. š. druskos;
  •  2 kiaušinių;
  • 1/5 stiklinės pasukų;
  • 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus;
  • 3 v. š. medaus.
  Mažoje keptuvėje ant vidutinės ugnies 3 - 5 minutes vis pamaišant pakaitinkite avižinius dribsnius.
  Pakepintus dribsnius sumaišykite su miltais, kepimo milteliais, cinamonu ir druska. Birių produktų dubenyje padarykite duobutę, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Tuomet supilkite pasukas, aliejų, sudėkite medų ir viską gerai išmaišykite ik vientisos masės.
  Kepame vaflius ir valgome su uogiene, grietine ar medumi.


Šaltinis: gaspadine.alfa.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą