Omleto vyniotinis su špinatais ir lašiša


Reikės:
  • 4 kiaušinių;
  • 4 v. š. gazuoto mineralinio vandens;
  • 100 g špinatų;
  • druskos, pipirų,
įdarui:
  • salotų lapų;
  • 300 g rūkytos arba sūdytos lašišos;
padažui:
  • krapų, petražolių, druskos, grietinės.
  Kiaušinius išplakame su druska, pipirais ir vandeniu. Špinatus susmulkiname trintuvu. Sumaišome. Nedidelėje keptuvėje kepame plonus blynelius, kuriuos iš karto susukame į vidų įdėdami juostelėmis pjaustytos lašišos ir salotų lapelių.
  Patiekiame šaltus su grietinės padažu, kuriam grietinę sumaišome su žalumynais ir pasūdome, arba apkepame jau susuktus keptuvėje ir valgome šiltus.



Šaltinis:  SM forumas

Komentarai