2014 m. gegužės 21 d., trečiadienis

Makaronai su vištiena ir medaus - čiobrelių padažu


Reikės:
  • 300 g makaronų;
  • 200 g vištienos krūtinėlės;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 1 citrinos nutarkuotos žievelės;
  • 1/2 stiklinės vištienos sultinio;
  • 1 v. š. medaus;
  • 1 v. š. vyno acto;
  • 150 ml neriebios grietinėlės;
  • 1 v. š. džiovintų čiobrelių;
  • druskos, pipirų.
   Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakelio.
  Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną. Pagardiname druska ir pipirais. Vištieną išimame iš keptuvės ir atidedame. Į keptuvę pilame vištienos sultinį, vyno actą, beriame citrinos žievelę, dedame medų. Viską kaitiname maišydami 5 - 10 minučių, tuomet supilame grietinėlę ir suberiame čiobrelius. Pakaitiname ant silpnos ugnies pamaišydami 1 - 2 minutes (iki užvirimo), tuomet sudedame vištieną, išvirtus makaronus ir išmaišome, kad makaronai pasidengtų padažu.

Šaltinis: kasuvalgyti.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą