Makaronai su vištiena ir medaus - čiobrelių padažu
Reikės:
- 300 g makaronų;
- 200 g vištienos krūtinėlės;
- 2 v. š. aliejaus;
- 1 citrinos nutarkuotos žievelės;
- 1/2 stiklinės vištienos sultinio;
- 1 v. š. medaus;
- 1 v. š. vyno acto;
- 150 ml neriebios grietinėlės;
- 1 v. š. džiovintų čiobrelių;
- druskos, pipirų.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną. Pagardiname druska ir pipirais. Vištieną išimame iš keptuvės ir atidedame. Į keptuvę pilame vištienos sultinį, vyno actą, beriame citrinos žievelę, dedame medų. Viską kaitiname maišydami 5 - 10 minučių, tuomet supilame grietinėlę ir suberiame čiobrelius. Pakaitiname ant silpnos ugnies pamaišydami 1 - 2 minutes (iki užvirimo), tuomet sudedame vištieną, išvirtus makaronus ir išmaišome, kad makaronai pasidengtų padažu.
Šaltinis: kasuvalgyti.lt
Komentarai
Rašyti komentarą