2013 m. spalio 17 d., ketvirtadienis

Keksiukai su kumpiu ir pomidorais


Reikės:
  • 200 g sluoksniuotos tešlos;
  • 100 g karštai rūkyto kumpio;
  • 2 nedidelių pomidorų;
  • 50 g fermentinio sūrio;
  • 2 kiaušinių;
  • 200 g grietinės;
  • 1 v. š. smulkintų petražolių;
  • druskos, pipirų.
  Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildome, iškočiojame ir supjaustome (arba apskritimais, arba kvadratėliais). Į keksiukų kepimo formeles dedame keksiukų popierines formeles, į jas klojame po lapelį tešlos.
  Įdarui smulkiai supjaustome pomidorus, sūrį ir kumpį. Dedame po nepilną šaukštą įdaro į kiekvieną formelę.
  Užpilui kiaušinius išplakame su žiupsneliu druskos, šiek tiek pipirų. Dedame petražoles ir grietinę, išmaišome ir po maždaug po 2 šaukštus pilame į kiekvieną formelę ant įdaro viršaus.


   Dedame į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 20 minučių.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą