2013 m. balandžio 9 d., antradienis

Vištienos blauzdelės, troškintos su morkomis


Reikės:
  • 6 vištienos blauzdelių;
  • 3 didelių morkų;
  • 1 didelio svogūno;
  • 150 ml grietinėlės;
  • 1 puodelio vištienos sultinio;
  • druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių.
  Vištieną pabarstome druska, pipirais ir prieskoniais. gerai išmaišome, paliekame pasimarinuoti.  
  Svogūnus smulkiai supjaustome, morkas sutarkuojame burokine tarka. Į puodą dedame svogūnus, morkas, o ant jų - vištienos blauzdeles. Viską užpilame sultiniu ir uždengę troškiname apie 30 - 40 minučių. Pabaigoje supilame grietinėlę ir dar kelias minutes pakaitiname.
  Valgome su bulvėmis. Arba su ryžiais.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą