2013 m. balandžio 14 d., sekmadienis

Makaronai su miško grybais


Reikės:
  • 250 g makaronų;
  • 100 g miško grybų;
  • 4 skiltelių česnako;
  • 150 ml grietinėlės;
  • vyšninių pomidoriukų;
  • tarkuoto parmezano;
  • 3 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • druskos, pipirų.
  Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakelio.
  Keptuvėje įkaitiname aliejų ir suberiame susmulkintas česnako skilteles. Pakepiname maišydami kelias minutes ir sudedame grybus. Vėl kepame maišydami 5 - 7 minutes. Per tą laiką pomidoriukus perpjauname ar pusę ar smulkiau ir sudedame į keptuvę. Pakepame dar porą minučių, beriame druskos, šviežiai maltų pipirų, pilame grietinėlę ir maišydami kaitiname kol užvirs.
 Paruoštą padažą užpilame ant išvirtų ir nuvarvintų makaronų, beriame sūrio, išmaišome ir tiekiame. Sūrį galima užbarstyti ir prieš tiekiant.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą