2013 m. balandžio 22 d., pirmadienis

Saldžiarūgštė vištiena su sezamo sėklomis


Reikės:
  • 2 vištienos filė;
  • 50 g medaus;
  • 50 ml sojos padažo;
  • 1 v. š. krakmolo;
  • 100 ml vandens;
  • 2 cm tarkuotos imbiero šaknies;
  • druskos, pipirų;
  • 1 v. š. sezamo sėklų;
  • 1/2 citrinos sulčių;
  • 2 v. š. aliejaus.
  Vištieną supjaustome juostelėmis, aliejų įkaitiname keptuvėje, sudedame vištieną ir apkepiname pavartydami kelias minutes, kol mėsa gražiai apskrus.
    Sojos padažą sumaišome su vandeniu, citrinos sultimis, imbieru, krakmolu. Gerai išmaišome ir pilame ant apkeptos vištienos. Nuolat maišydami kepame ant silpnos ugnies dar kelias minutes. Tuomet suberiame sezamo sėklas, beriame pipirų, jeigu reikia - druskos. Tiekiame su ryžiais.
Šaltinis: kulinare.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą