2013 m. balandžio 27 d., šeštadienis

Keptos vištienos blauzdelės sojų ir medaus marinate


Reikės:
  • vištienos blauzdelių;
  • 4 v. š. medaus;
  • 6 v. š. sojos padažo;
  • 1 laimo sulčių;
  • 4 v. š. sezamų aliejaus;
  • 4 skiltelių česnako;
  • gabaliuko imbiero;
  • druskos, pipirų, čili paprikos.
   Paruošiame marinatą, kuriam medų sumaišome su sojos padažu, laimo sultimis, išspaustu česnaku, sezamo aliejumi, smulkiai sutarkuotu imbieru. Vištieną pabarstome druska, pipirais, čili paprika, gerai įtriname ir užpilame marinatu. Paliekame marinuotis, geriausiai per naktį.
  Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Kepimo skardą išklojame folija, dedame blauzdeles, palaistome marinatu ir dedame kepti. Kepame apie 1 valandą, pora kartų palaistome marinatu.

Šaltinis: juratet.blogas.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą