2013 m. gegužės 18 d., šeštadienis

Vištienos šašlykas su baziliku


Reikės:
  • 1 kg vištienos;
  • 2 v. š. sojos padažo;
  • 1/3 stiklinės aliejaus;
  • 1 a. š. druskos;
  • 1 a. š. maltų juodųjų pipirų;
  • 1 a. š. medaus arba cukrasu;
  • 1 citrinos sulčių;
  • baziliko.
  Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišome. Vištieną supjaustome (naudojau vištienos kumpelių mėsą be odos ir kaulų, iš vieno kumpelio išeina 3 gabaliukai). Marinatą užpilame ant vištienos, išmaišome ir paliekame marinuotis bent 12 valandų.
 Naudojau džiovintą baziliką ir smulkintą šaldytą.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą