"Širšių medus"


Reikės:
  • 100 ml spirito;
  • 1 indelio saldinto sutirštinto pieno;
  • 4 kiaušinių trynių;
  • 150 g cukraus pudros.
  Trynius plakame mikseriu su cukraus pudra, kol masė padidės ir bus balta. Supilame kondensuotą pieną, vėl plakame. Po 1-2 v. š. pilame spiritą, po kiekvieno vis gerai išplakame. Laikome šaldytuve.


Šaltinis:

Komentarai

  1. Kaip seniai šito skanėsto nebuvau skanavus.. :) bet neturiu spirito :/ o kažin kas su viskiu gautųsi..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip suprantu, tai spiritas čia būtinas, nes jeigu viskis arba bet kas kitas, kas turi mažiau laipsnių, naudojamas, tai nesigauna tiršta masė... Gal ir klystu...

      Panaikinti

Rašyti komentarą