Varškės apkepas su aguonomis


Reikės:
  • 1 kg varškės;
  • 4 kiaušinių;
  • 8 - 10 v. š. manų kruopų;
  • 6 v. š. cukraus;
  • 3 v. š. aguonų;
  • žiupsnelio druskos;
  • 1 a. š. vanilinio cukraus;
  • 1,5 a. š. kepimo miltelių;
  • 0,5 citrinos sulčių.
  Varškę sumaišome su išplaktais kiaušiniais, suberiame cukrų, druską, kepimo miltelius, manų kruopas, aguonas, vanilinį cukrų ir supilame citrinų sultis. Viską labai gerai išmaišome. Jeigu naudojame ne kreminę varškę, ją pirmiausiai reikėtų gerai ištrinti. 
  Gautą masę dedame į kepimo formą ir kepame apie 40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Šaltinis: mamosreceptai.lt

Komentarai