2013 m. gegužės 4 d., šeštadienis

Makaronai su tunu ir pesto



Reikės:
  • 300 g makaronų;
  • 2 skardinių konservuoto tuno;
  • 8 saulėje džiovintų pomidorų;
  • 2 v. š. pesto;
  • tarkuoto parmezano arba "Džiugo";
  • 150 ml neriebios grietinėlės;
  • druskos, pipirų.

  Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakelio. Neperverdame.
  Į keptuvę pilame šlakelį aliejaus, kuriame buvo saulėje džiovinti pomidorai,  suberiame pasmulkintus saulėje džiovintus pomidorus, po kelių minučių - sudedame tuną. Jeigu tuno gabaliukai didesni, pasmulkiname ir kaitiname. Dedame pesto padažą, pilame grietinėlę, beriame šiek tiek druskos ir šviežiai maltų pipirų, maišydami kaitiname, kol padažas taps vientisas.
  Tuomet supilame išvirusius ir nuvarvintus makaronus, beriame sūrio ir gerai viską išmaišome. Paliekame pastovėti kelias minutes, prieš tiekiat galime dar apibarstyti sūriu.

Šaltinis: tastyart.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą