Nuga II
Receptas, reikalingi produktai ir jų kiekiai - kaip ir pirmąjį bandymą.
Tik šį kartą migdolus nulupau. Kaip tai padaryti, radau čia. Užpylusi verdančiu vandeniu, palaikiau apie pusvalandį ir lengvai nusilupo.Tačiau migdolai buvo šiek tiek kitokie - drėgnesni, tarsi prisigėrę vandens, gal todėl nuga šį kartą gavosi mikštesnė. Ir - nežiūrint į tai, kad migdolai buvo nulupti - vistiek rusva - cinamonas ir medus nudažė. Ir tokia pat skani :)
Kad būtų įmanoma supjaustyti pagelbėjo valgomas popierius:
Ant kepimo popieriumi išklotos skardos tiesiau šio valgomo popieriaus, vėliau nuga lengvai nusiėmė nuo kepimo popieriaus, o pjaustant viršų vėl uždengiau lapu popieriaus, lengvai prispaudžiau ir supjausčiau.
As migdolu ilgai uzpulus vandeniu nelaikau, nes tikrai jie prisigeria jo.. Paprastai as palaikau tik kokias 5- 10 min.
AtsakytiPanaikinti