Makaronai su tunu ir žaliaisiais žirneliais
Reikės:
- 300 g makaronų;
- skardinės konservuoto tuno;
- 150 g šaldytų žaliųjų žirnelių;
- 150 g lydyto tepamojo sūrelio;
- svogūno;
- kelių šaukštų alyvuogių aliejaus;
- stiklinės daržovių sultinio arba karšto vandens;
- druskos.
Aliejų įkaitiname keptuvėje ir jame trumpai apkepiname susmulkintą svogūną. Tuomet į keptuvę sudedame šaldytus žirnelius, supilame sultinį ir uždengę patroškiname 8 - 10 minučių. Žirneliams suminkštėjus sudedame lydytą sūrelį, išmaišome ir kaitiname iki užvirimo. Tuomet sudedame su nusunktu tunu, pamaišome, sudedame išvirtus ir nusunktus makaronus. Viską gerai išmaišome ir paliekame pastovėti apie 5 minutes.
Šaltinis: delfi.lt
Komentarai
Rašyti komentarą