2014 m. spalio 5 d., sekmadienis

Pomidorų salotos su kepta kalakutiena



Reikės:
  • 200 g kalakutienos krūtinėlės;
  • 200 g pomidorų;
  • 1 mėlynojo svogūno;
  • kelių salotų lapų;
  • 1 a. š. garstyčių;
  • 1 a. š. medaus;
  • alyvuogių aliejaus;
  • druskos, pipirų, žalumynų.
  Pomidorus supjaustome griežinėliais ir išdėliojame lėkštėje. Svogūną supjaustome žiedais ir išdėliojame ant pomidorų.
  Kalakutieną įtriname druska, pipirais ir kepame šlakelyje įkaitinto aliejaus. Mėsai baigiant kepti aptepame garstyčių ir medaus mišiniu. Iškeptą krūtinėlę supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į lėkštės vidurį.
  Salotų lapus susmulkiname, sumaišome su žalumynais ir apibarstome jais krūtinėlę. Ant viršaus užberiame šviežiai maltų juodųjų pipirų, druskos ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.

Šaltinis: receptai.lrytas.lt
  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą