Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais
Reikės:
- 400 g sluoksniuotos tešlos;
- 2 rūgščių obuolių;
- 1 v. š. cukraus;
- 0,5 a. š. cinamono;
- 2 v. š. moliūgų - apelsinų džemo;
- kiaušinio.
Sluoksniuotą tešlą supjaustome kvadratėliais (maždaug 10 cm x 10 cm). Kiekviename kvadratėlio kampe įpjauname trikampėlį - juostelę. Į kvadratėlio vidų dedame šaukštelį džemo, obuolių ir keliame įpjautus trikampėlius iš priešingų kampų. Juos sulipdome, o viršų aptepame kiaušinio plakiniu.
Kepame apie 25 minutes arba kol viršus bus gražios rusvos spalvos iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kepame apie 25 minutes arba kol viršus bus gražios rusvos spalvos iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Komentarai
Rašyti komentarą