2014 m. spalio 19 d., sekmadienis

Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais



Reikės:
  • 400 g sluoksniuotos tešlos;
  • 2 rūgščių obuolių;
  • 1 v. š. cukraus;
  • 0,5 a. š. cinamono;
  • 2 v. š. moliūgų - apelsinų džemo;
  • kiaušinio.
  Obuolius nulupame, supjaustome kubeliais, pabarstome cukrumi, cinamonu, išmaišome.
  Sluoksniuotą tešlą supjaustome kvadratėliais (maždaug 10 cm x 10 cm). Kiekviename kvadratėlio kampe įpjauname trikampėlį - juostelę. Į kvadratėlio vidų dedame šaukštelį džemo, obuolių ir keliame įpjautus trikampėlius iš priešingų kampų. Juos sulipdome, o viršų aptepame kiaušinio plakiniu.


   Kepame apie 25 minutes arba kol viršus bus gražios rusvos spalvos iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą