Kiaulienos išpjova su parmezano padažu
Reikės:
- 2 kiaulienos išpjovų;
- 4 v. š. aliejaus;
- 250 ml grietinėlės;
- 4 v. š. tarkuoto parmezano;
- čiobrelio, rozmarino;
- druskos, pipirų.
Išpjovas nuplauname, nusausiname ir apvoliojame pipirų, čiobrelio ir rozmarino mišinyje taip, kad iš visų pusių mėsa būtų aplipusi prieskoniais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame mėsą iš kiekvienos pusės po 5 minutes (iš viso 15 minučių). Pasūdome ir supjaustome maždaug 1,5 cm riekelėmis.
Grietinėlę sumaišome su sūriu. Į kepimo indą dedame mėsos riekeles, užpilame sūrio - grietinėlės mišiniu ir dedame kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 15 minučių.
Barsčiau Provanso žolelių mišiniu, keptuvėje kepiau apie 10 minučių ir apie 25 orkaitėje.
Šaltinis: SM forumas
Barsčiau Provanso žolelių mišiniu, keptuvėje kepiau apie 10 minučių ir apie 25 orkaitėje.
Komentarai
Rašyti komentarą