2014 m. kovo 22 d., šeštadienis

Kiaulienos išpjova su parmezano padažu



Reikės:
  •  2 kiaulienos išpjovų;
  • 4 v. š. aliejaus;
  • 250 ml grietinėlės;
  • 4 v. š. tarkuoto parmezano;
  • čiobrelio, rozmarino;
  • druskos, pipirų. 
 
  Išpjovas nuplauname, nusausiname ir apvoliojame pipirų, čiobrelio ir rozmarino mišinyje taip, kad iš visų pusių mėsa būtų aplipusi prieskoniais.
  Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame mėsą iš kiekvienos pusės po 5 minutes (iš viso 15 minučių). Pasūdome ir supjaustome maždaug 1,5 cm riekelėmis.
  Grietinėlę sumaišome su sūriu. Į kepimo indą dedame mėsos riekeles, užpilame sūrio - grietinėlės mišiniu ir dedame kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 15 minučių.

  Barsčiau Provanso žolelių mišiniu, keptuvėje kepiau apie 10 minučių ir apie 25 orkaitėje.

Šaltinis: SM forumas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą