2014 m. kovo 11 d., antradienis

Trinta porų, bulvių ir krapų sriuba


Reikės:
  • 2 porų;
  • 4 vidutinių bulvių;
  • 1 v. š. sviesto;
  • 0,75 l sultinio;
  • druskos, pipirų, krapų.
  Porus supjaustome griežinėliais, dedame į keptuvę su įkaitintu sviestu ir keletą minučių apkepame pamaišydami.
  Bulves nuskutame, supjaustome ir sudedame į verdantį sultinį. Kartu sukrečiame ir apkepintus porus, uždengiame ir verdame ant silpnos kaitros, kol daržovės bus minkštos. Tuomet viską sutriname elektriniu trintuvu, pasūdome, jei reikia, pagardiname pipirais, beriame smulkintų šviežių krapų ir pakaitiname.
  Tiekiame su grietine.
 
Šaltinis: beatosvirtuve.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą