Vištiena su terijakiu


Reikės:
  • 500 g vištienos filė;
  • 1 raudonos paprikos;
  • 2 morkų;
  • 1 svogūno;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 2 v. š. sojos padažo;
  • 2 v.  š. terijakio padažo;
  • 2 v. š. aliejaus.
  Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus, suberiame smulkiai supjaustytą svogūną, po minutės - sukapotas česnako skilteles. Morkas supjaustome ir taip pat sudedame į keptuvę, kepame pamaišydami 3 - 4 minutes. Per tą laiką susmulkiname papriką, sudedame į keptuvę ir pakepame 1 - 2 minutes. Suminkštėjusias daržoves išimame iš keptuvės ir atidedame.
  Keptuvėje įkaitiname likusį aliejų, dedame susmulkintą vištieną ir kepame ant vidutinės kaitros vis pamaišydami, kol vištiena nebebus rausva. Tuomet pilame sojos padažo, pakaitiname, po minutės supilame terijakio padažą, išmaišome, sudedame atidėtas daržoves ir troškiname dar 5 - 10 minučių.
  Valgome su ryžiais.

Komentarai