2015 m. sausio 24 d., šeštadienis

Paukštienos keksiukai su sūrio įdaru



Reikės:
  • 450 g maltos paukštienos;
  • 1 svogūno;
  • 1 kiaušinio;
  • 2 riekelių batono;
  • 100 ml pieno;
  • 120 g mocarelos;
  • 1 v. š. medaus;
  • 1 v. š. aliejaus;
  • 1 v. š. grūdėtų garstyčių;
  • 1 skiltelės česnako;
  • druskos, pipirų, raudonėlio.
  Batoną užpilame pienu ir paliekame, kad pastovėtų. Svogūną labai smukiai supjaustome. Į mėsą mušame kiaušinį, sudedame batoną, svogūną, beriame druskos, pipirų, prieskonių ir išmaišome.
   Sūrį supjaustome į 12 dalių.
  Į keksiukų kepimo formeles dedame nepilną šaukštą mėsos, ant jos - gabalėlį sūrio, viršų vėl uždengiame mėsa ir išlyginame paviršių.
  Medų sumaišome su garstyčiomis, aliejumi ir išspausta česnako skiltele. Gautu mišiniu aptepame kiekvieno keksiuko viršų.
  Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 minutes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą