Paukštienos keksiukai su sūrio įdaru
Reikės:
- 450 g maltos paukštienos;
- 1 svogūno;
- 1 kiaušinio;
- 2 riekelių batono;
- 100 ml pieno;
- 120 g mocarelos;
- 1 v. š. medaus;
- 1 v. š. aliejaus;
- 1 v. š. grūdėtų garstyčių;
- 1 skiltelės česnako;
- druskos, pipirų, raudonėlio.
Batoną užpilame pienu ir paliekame, kad pastovėtų. Svogūną labai smukiai supjaustome. Į mėsą mušame kiaušinį, sudedame batoną, svogūną, beriame druskos, pipirų, prieskonių ir išmaišome.
Sūrį supjaustome į 12 dalių.
Į keksiukų kepimo formeles dedame nepilną šaukštą mėsos, ant jos - gabalėlį sūrio, viršų vėl uždengiame mėsa ir išlyginame paviršių.
Medų sumaišome su garstyčiomis, aliejumi ir išspausta česnako skiltele. Gautu mišiniu aptepame kiekvieno keksiuko viršų.
Komentarai
Rašyti komentarą