Kukuliai su mocarela
Reikės:
- 500 g maltos mėsos;
- 1 kiaušinio;
- 1/2 puodelio pieno;
- 1/2 puodelio džiūvėsėlių;
- 1 nedidelio smulkiai supjaustyto svogūno;
- 1 a. š. česnakų miltelių;
- 125 g mocarelos;
- 2 v. š. aliejaus;
- druskos, pipirų;
- 1 indelio makaronų padažo su daržovėmis.
Į mėsą mušame kiaušinį, beriame druskos, pipirų, česnako, beriame susmulkintą svogūną, džiūvėsėlius ir pilame pieną. Viską gerai išminkome rankomis. Gautą masę padalijame į 20 lygių dalių.
Mocarelą supjaustome į 20 vienodo dydžio gabaliukų.
Iš kiekvieno mėsos gabaliuko formuojame kukuliuką, į jo vidų dedame gabalėlį sūrio. Kukuliukus apkepame keptuvėje iš visų pusių, tuomet užpilame padažu ir patroškiname dar 10 minučių. Valgome su makaronais.
Kukuliukus iškepiau orkaitėje, tuomet sudėjau į keptuvę ir pakaitinau su padažu. Valgėm su visadaliais makaronais.
Šaltinis: SM forumas
Komentarai
Rašyti komentarą