Kukuliai su mocarela


Reikės:
  • 500 g maltos mėsos;
  • 1 kiaušinio;
  • 1/2 puodelio pieno;
  • 1/2 puodelio džiūvėsėlių;
  • 1 nedidelio smulkiai supjaustyto svogūno;
  • 1 a. š. česnakų miltelių;
  • 125 g mocarelos;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • druskos, pipirų;
  • 1 indelio makaronų padažo su daržovėmis.
  Į mėsą mušame kiaušinį, beriame druskos, pipirų, česnako, beriame susmulkintą svogūną, džiūvėsėlius ir pilame pieną. Viską gerai išminkome rankomis. Gautą masę padalijame į 20 lygių dalių.
  Mocarelą supjaustome į 20 vienodo dydžio gabaliukų.
 Iš kiekvieno mėsos gabaliuko formuojame kukuliuką, į jo vidų dedame gabalėlį sūrio. Kukuliukus apkepame keptuvėje iš visų pusių, tuomet užpilame padažu ir patroškiname dar 10 minučių.  Valgome su makaronais.
  Kukuliukus iškepiau orkaitėje, tuomet sudėjau į keptuvę ir pakaitinau su padažu. Valgėm su visadaliais makaronais.


Šaltinis: SM forumas

Komentarai