2013 m. rugsėjo 2 d., pirmadienis

Obuoliniai vafliai su medumi



Reikės:
  • 4 kiaušinių;
  • 4 vidutinio dydžio obuolių;
  • 2 v. š. cukraus;
  • 2 v. š. medaus;
  • 8 v. š. miltų;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 1 a. š. vanilinio cukraus;
  • 1/4 stiklinės pieno;
  • 4 v. š. aliejaus.
  Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame pieną, sudedame medų, beriame 8 kupinus šaukštus miltų, sumaišytų su kepimo milteliais ir gerai išmaišome. Įmaišome aliejų.
  Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Įmaišome į tešlą. Jeigu tešla per tiršta, įpilame dar šiek tiek pieno.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą