2013 m. rugsėjo 29 d., sekmadienis

Keptas viščiukas su Provanso žolelėmis ir medumi


Reikės:
  • 1 viščiuko;
  • 50 g sviesto;
  • 2 v. š. medaus;
  • 2 v. š. Provanso žolelių;
  • baziliko, rozmarino, čiobrelių, druskos, pipirų.
  Viščiuką nuplauname, nusausiname ir gerai įtriname druska ir pipirais. Neužmirštame įtrinti ir iš vidaus.
  Sumaišome medų, sviestą ir Provanso žoleles ir gauta mase dar kartą ištepame visą viščiuką. Į vidų sudedame pasmulintus čiobrelius, bazilikus ir rozmariną. Paliekame pusvalandį pasimarinuoti. Dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 minučių.

Šaltinis: 1000receptu.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą