2013 m. rugsėjo 13 d., penktadienis

Keptas kamamberas su medumi ir pinijomis



Reikės:
  • 1 kamambero sūrio ritinėlio;
  • 1 v. š. medaus;
  • saujelės pinijų;
  • čiobrelių.
  Nupjauname sūrio viršų (kelis mm), palikdami apie 1,5 cm pločio kraštelius ir dedame sūrį į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 10 minučių arba kol matysime, kad sūrio vidus išsilydė, suskystėjo.
  Tuo metu pinijas dedame į sausą keptuvę, pakepame jas 2 minutes, dedame medų ir dar pakaitiname.
  Iškepusį sūrį išimame, į išpjautą viduriuką dedame medaus ir pinijų ruošinį, pabarstome čiobreliais ir skanaujame.
  Labai skanu. Vėl nusipirkau 2 ritikunus kamambero...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą