2014 m. lapkričio 17 d., pirmadienis

Varškės apkepas su džiovintais abrikosais


Reikės:
  • 500 g varškės;
  • 2 v. š. manų kruopų;
  • 50 ml pieno;
  • 4 v. š. cukraus;
  • žiupsnelio druskos;
  • 10 vnt. džiovintų abrikosų;
  • 3 kiaušinių.
  Manų kruopas užpilame pienu ir paliekame, kad išbrinktų. Varškę ištriname su kiaušinių tryniais, cukrumi ir druska. Abrikosus supjaustome mažais kubeliais. Kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų. Į varškę sudedame pjaustytus abrikosus, išbrinkusius manus ir atsargiai įmaišome išplaktus baltymus.
  Kepame apie 40 minučių iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje.

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą