2014 m. lapkričio 30 d., sekmadienis

Ryžių vermišeliai su moliūgu


Reikės:
  • 100 g ryžių vermišelių;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 2 skiltelų česnako;
  • 100 g maltos kiaulienos;
  • 100 g moliūgo;
  • 100 g pupelių daigų;
  • 1/2 puodelio vandens;
  • 2 v. š. sojų padažo;
  • 1 v. š. saldaus sojų padažo;
  • baltųjų pipirų.
 Makaronus užpilti verdančiu vandeniu ir palikti pastovėti, kiek nurodyta ant pakelio. Tuomet nusausinti.
  Wok keptuvėje įkaitinti aliejų, pakepinti jame susmulkintą česnaką. Tuomet sudėti maltą kiaulieną ir supjaustytą moliūgą, pakepame maišydami. Pilame vandenį, sojų padažą, saldų sojų padažą, beriame pipirų ir užverdame. Sudedame makaronus, gerai išmaišome. Sudedame pupelių daigus ir toliau kaitiname maišydami, kol padažas susigers į makaronus.
  Tiekiame iš karto.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą