2014 m. lapkričio 17 d., pirmadienis

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su lašiša


Reikės:
  • 3 lapelių bemielės sluoksniuotos tešlos;
  • 200 g lašišos;
  • 2 kiaušinių;
  • 1 svogūno;
  • druskos, pipirų;
  • smulkintų krapų.
  Lašišą ir svogūną sutriname blenderiu iki vientisos masės. Mušame vieną kiaušinį, beriame druskos, pipirų, krapų ir išmaišome.
  Atšildytos tešlos lapą šiek tiek pakočiojame, tuomet aptepame paruošta lašišos mase, susukame vyniotinį ir supjaustome jį maždaug 1 - 1,5 cm pločio ritinukais. Ritinukus dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, viršų aptepame kiaušinio plakiniu ir dedame kepti į iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Kepame 20 - 25 minutes arba kol viršus rusvas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą