2013 m. birželio 3 d., pirmadienis

Keksiukai su varške ir japoninėmis lokvomis


Reikės:
  • 200 g kreminės varškės;
  • 80 g sviesto;
  • 2 kiaušinių;
  • 5 v. š. cukraus;
  • tarkuotos citrinos žievelės arba pakelio citrininio cukraus;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 1 stiklinės miltų;
  • 1 indelio konservuotų japoninių lokvų.
   Kiaušinius išplakame su cukrumi, dedame varškę, išmaišome iki vientisos masės. Supilame ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą, suberiame nutarkuotas citrinos žieveles arba citrininį cukrų, išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į tešlą.
   Tešlą dedame į paruoštus kepimo indelius, nuo viršaus paliekame bent 1 cm, ir įspaudžiame po du gabalėlius lokvos, prieš tai jas supjaustę į 4 dalis. Jeigu supjaustome smulkiau - dedame daugiau. 
 

  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą