2013 m. birželio 3 d., pirmadienis

Jogurte marinuoti vištienos šašlykai


Reikės:
  • 1 kg vištienos krūtinėlės;
  • 450 ml natūralaus jogurto;
  • 4 skiltelių česnako;
  • 4 a. š. kario;
  • 1 a. š. aitriosios paprikos miltelių;
  • gabalėlio imbiero arba 1 a. š. malto imbiero;
  • šviežiai maltų juodųjų pinirų;
  • druskos;
  • 4 v. š. aliejaus.
  Į jogurtą suberiame paprikos miltelius, karį, sudedame tarkuotą imbierą arba suberiame imbiero miltelius, beriame druskos, pipirų, išspaustas česnako skilteles, supilame aliejų ir gerai išmaišome.
  Vištieną supjaustome gabalėliais, sudedame į marinatą, rankomis gerai išminkome ir išmaišome,  paliekame marinuotis. Kepdami neperkepame, kad mėsa išliktų minkšta ir sultinga.

Šaltinis: neringa-blogas.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą