2013 m. sausio 10 d., ketvirtadienis

Žuvies užkepėlė su bulvėm


Reikės:
  • 700 g žuvies filė;
  • 5 didelių bulvių;
  • 4 v. š. majonezo;
  • 100 - 150 g fermentinio sūrio;
  • druskos, pipirų.
  Bulves išverdame pasūdytame vandenyje ir supjaustome griežinėliais ar gabaliukais. Žuvies filė nusausiname, supjaustome gabalėliais ir išdėliojame juos į kepimo popieriumi ar folija išklotą kepimo indą. Pabarstome šviežiai maltais pipirais, druska ir aptepame majonezu. Tuomet sudedame supjaustytas bulves ir apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 20 - 25 minutes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą