2013 m. sausio 3 d., ketvirtadienis

Tuno kepsnys su balzamiku


Reikės:
  •  400 g tuno;
  • 2 v. š. balzamiko acto;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 1 a. š. džiovintų čiobrelių;
  • 1 citrinos;
  • druskos, pipirų.
   Sumaišome balzamiką, aliejų, čiobrelius, druską, pipirus ir sudedame į šį marinatą gabaliukais supjaustytą tuno filė. Gabaliukai turėtų būti apie 1,5 cm storio. Paliekame marinuotis bent pusvalandžiui, galima ir ilgiau.
   Įkaitiname keptuvę ir dedame žuvies gabalėlius. Kepame ant maksimalios kaitros 2 minutes iš vienos pusės ir 1 minutę iš kitos pusės. Kepsnio vidus turėtų likti šiek tiek rausvas, kitaip jis bus perkepęs, sausas.
   Patiekiame su skiltele citrinos.

 Šaltinis: cocina-rendez-vous.blogspot.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą