Vištiena su "Hoisin" padažu ir žaliąja paprika


Reikės:
  • 500 g vištienos krūtinėlės arba šlaunelių mėsos be kaulų ir odos;
  • 2 žaliųjų paprikų;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 3 v. š. "Hoisin" padažo;
  • 4 v. š. sojos padažo;
  • 3 v. š. kukurūzų krakmolo, išmaišyto su trupučiu vandens;
  • 1 puodelio vandens ar vištienos sultinio;
  • 1 v. š aliejaus.
  Wok keptuvėje įkaitiname aliejų ir suberiame susmulkintą česnaką. Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę. Apkepame iš visų pusių, kol mėsa šiek tiek apskrus. Papriką supjaustome juostelėmis, sudedame į keptuvę, pakepame 10 sekundžių nuolat maišydami. Pilame sojos padažą, "Hoisin" padažą, krakmolą, vandenį ir maišydami kaitiname, kol padažas šiek tiek sutirštės.
  Valgome su ryžiais.

Reikės: tesathome.com

Komentarai