Vištiena su "Hoisin" padažu ir žaliąja paprika
Reikės:
- 500 g vištienos krūtinėlės arba šlaunelių mėsos be kaulų ir odos;
- 2 žaliųjų paprikų;
- 2 skiltelių česnako;
- 3 v. š. "Hoisin" padažo;
- 4 v. š. sojos padažo;
- 3 v. š. kukurūzų krakmolo, išmaišyto su trupučiu vandens;
- 1 puodelio vandens ar vištienos sultinio;
- 1 v. š aliejaus.
Wok keptuvėje įkaitiname aliejų ir suberiame susmulkintą česnaką. Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę. Apkepame iš visų pusių, kol mėsa šiek tiek apskrus. Papriką supjaustome juostelėmis, sudedame į keptuvę, pakepame 10 sekundžių nuolat maišydami. Pilame sojos padažą, "Hoisin" padažą, krakmolą, vandenį ir maišydami kaitiname, kol padažas šiek tiek sutirštės.
Valgome su ryžiais.
Reikės: tesathome.com
Komentarai
Rašyti komentarą