2014 m. rugsėjo 21 d., sekmadienis

WOK jautiena su brokoliais


Reikės:
  • 400 g jautienos;
  • 1 brokolio;
  • 1 svogūno;
  • 1 skiltelės česnako;
  • 1 v. š. sezamo aliejaus;
  • 1 a. š. cukraus;
  • 1 a. š. juodųjų pupelių padažo;
  • 4 v. š. austrių padažo;
  • 1 v. š. sojos padažo;
  • 1 v. š. ryžių vyno (acto).
  Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais. Supilame sojos padažą ir ryžių actą, išmaišome ir paliekame marinuotis 30 minučių. 
  Į Wok keptuvę pilame sezamų aliejų. Svogūną ir česnaką susmulkiname, suberiame į keptuvę ir pakepiname 3 minutes. Sudedame išsimarinavusią jautieną. Kepame maišydami 2 minutes, tuomet dedame pupelių padažą, austrių padažą, cukrų ir brokolį, išskirstytą žiedynais. Kepame 5 minutes pamaišydami. 
  Tiekiame su ryžiais.


  Juodųjų pupelių padažo neturėjau, įpyliau šaukštą sojos padažo.

Šaltinis: cuisineaz.com
  
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą