Morkų vafliai


Reikės:
  • 200 g morkų;
  • 125 g minkšto sviesto;
  •  100 g cukraus;
  • 2 a. š. vanilinio cukraus;
  • žiupsnelio druskos;
  • 1 pakelio tarkuotos apelsino žievelės;
  • 1/2 apelsinio sulčių;
  • 2 kiaušinių;
  • 250 g miltų;
  • 2 v. š. pieno;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 1 v. š. cukraus pudros.
  Morkas smulkiai sutarkuojame.
  Sviestą išsukame su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir apelsino žievelėmis. Mušame po vieną kiaušinį ir po kiekvieno vėl gerai išsukame. Tuomet beriame miltus, kepimo miltelius, supilame pieną ir sultis, gerai išmaišome. Įmaišome tarkuotas morkas.


Šaltinis: alfa.lt

Komentarai