2014 m. rugsėjo 28 d., sekmadienis

Spagečiai su vištiena ir krevetėmis


Reikės:
  • 200 g spagečių;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 400 g vištienos krūtinėlės;
  • 250 g šviežių, virtų krevečių;
  • 100 ml pomidorų padažo;
  • 1/2 stiklinės balto sausio vyno;
  • 1 a. š. smulkinto baziliko;
  • 3 v. š. aliejaus;
  • druskos, pipirų.
   Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais, sudedame išspaustas česnako skilteles, beriame druskos, pipirų, užpilame keliais šaukštais alyvuogių aliejaus, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 20 minučių.
  Keptuvėje įkaitiname likusį aliejų ir apkepiname vištieną iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Supilame pomidorų padažą ir vyną, patroškiname kelias minutes ir sudedame krevetes. Kaitiname maišydami, kol padažas šiek tiek sutirštės.
  Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakelio ir sudedame į keptuvę su padažu. Įberiame kapoto baziliko, išmaišome, kad makaronai pasidengtų padažu. Tiekdami galime apibarstyti tarkuotu parmezanu.


Šaltinis: neringa-blogas.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą