2015 m. rugpjūčio 16 d., sekmadienis

Tortilijos su vištiena, marinuota žaliosios citrinos sultyse


Reikės:
  • 4 tortilijų;
  • 3 vištienos krūtinėlių;
  • 2 žaliųjų citrinų;
  • 1 a. š. kumino;
  • 1 a. š. rūkytos paprikos;
  • šviežiai maltų juodųjų pipirų, druskos;
  • 1 paprikos;
  • 2 pomidorų;
  • 1 skardinės konservuotų kukurūzų;
  • kelių šaukštų "Santa Maria" "Tex-Mex" padažo su ananasais.
  Kuminą, papriką, druską, pipirus sumaišome, pabarstome šiuo mišiniu vištieną, užpilame 1 žaliosios citrinos sultis, pamaišome, kad prieskoniais vištiena būtų pasidengusi iš visų pusių ir paliekame, kad šiek tiek pastovėtų. Tuomet iškepame vištieną grilyje arba grilio keptuvėje. Ant iškepusios vištienos užpilame išspaustas antros citrinos sultis ir paliekame, kad pastovėtų 10 minučių. Aštriu ilgu peiliu supjaustome vištieną plonomis juostelėmis.
  Pomidorus, papriką, svogūną susmulkiname, sumaišome su kukurūzais.
  Tortilijas pašildome, kaip nurodyta ant pakuotės (mano atveju buvo 1 min. 150 laipsnių orkaitėje). Ant jos dedame daržovių, vištienos, šaukštą anananų padažo ir suvyniojame.

Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą