2015 m. rugpjūčio 16 d., sekmadienis

"Grand Marnier" likerio pyragas


Reikės:
  • 1 puodelio sviesto;
  • 1,5 puodelio cukraus;
  • 2 puodelių miltų;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 1 a. š. sodos;
  • 3 kiaušinių;
  • 1 puodelio grietinės;
  • nuo 1 apelsino nutarkuotos apelsino žievelės;
  • 1/4 puodelio apelsinų sulčių;
  • 1/3 puodelio "grand Marnier" likerio.
  Kambario temperatūros sviestą išsukame su 1 puodeliu cukraus iki baltumo, sudedame trynius. Sausus produktus sumaišome tarpusavy ir įmaišome dalimis pakaitomis su grietine. Kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų, atsargiai įmaišome. Sudedame tešlą į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepame apie 45 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  Apelsinų sultis, likusį cukrų ir likerį maišome, kol cukrus ištirps ir apipilame dar karštą pyragą.


Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą