2015 m. rugpjūčio 16 d., sekmadienis

Su cinamonu ir garstyčiomis keptas varškės sūris


Reikės:
  •  1 vnt. 22 proc. riebumo varškės sūrio;
  • 1/2 a. š. cinamono;
  • žiupsnelio aitriosios paprikos miltelių;
  • 1 v. š. grūdėtų garstyčių;
  • 1/2 v. š. persikų džemo;
  • saujos graikinių riešutų.
  Sūrį supjaustome riekelėmis, sudedame ant folijos, pabarstome cinamonu ir paprika. Garstyčias sumaišome su džemu, užpilame ant sūrio. Graikinius riešutus pasmulkiname ir užbarstome ant viršaus. Užlankstome foliją ir kepame ant grotelių pavartydami apie 20 - 30 minučių.

 
Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą