2014 m. vasario 8 d., šeštadienis

Varškės blynai su kriaušėmis


Reikės:
  • 300 g varškės;
  • 2 kiaušinių;
  • 2 kriaušių;
  • 5 v. š. manų kruopų;
  • 2 v. š. cukraus;
  • žiupsnelio druskos;
  • aliejaus kepimui.
  Varškę sumaišome su cukrumi, druska ir manų kruopomis. Kiaušinius išplakame ir įmaišome į varškės masę. Kriaušes nulupame, sutarkuojame, įmaišome į tešlą. Rankomis formuojame nedidelius blynelius, apvoliojame miltuose ir apkepame aliejuje iš abiejų pusių.
  Iškepusius išimame ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.

Šaltinis: receptai.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą