Mėsainiai su brandinta jautiena



Reikės:

  • bandelių mėsainiams;
  • padažo mėsainiams "Poppamies chipotle";
  • gražgarsčių;
  • brandintos jautienos paplotėlių;
  • druskos, pipirų;
  • saldaus svogūno žiedų;
  • šoninės juostelių;
  • BBQ padažo;
  • Čederio sūrio;
  • keptos saldžiosios paprikos;
  • "Poppamies cherry cola" padažo;
  • papildomai: pjaustytų marinuotų agurkėlių, pomidorų, špinatų, svogūnų laiškų, krapų ir pan.


  Svogūnų žiedus apvyniojam šonine ir kepam 30 minučių (temperatūra 180 ℃, po 15 minučių iš kiekvienos pusės, 2 kartus kas 7 minutes patepant BBQ padažu).
  Mėsainį konstruojam taip: ant paskrudintos bandelės tepame "Poppamies chipotle" padažo, dedame salotų lapų, tuomet - mėsos paplotėlį (kurį kepame po 2,5 minutės iš kiekvienos pusės, pabarsčius druska, pipirais, temperatūra - 250 ℃), tada - svogūno žiedą, į jį - čederio (arba Mornay padažo, pagaminto su čederiu), ant jo - keptos saldžiosios paprikos ir bandelę, pateptą "Poppamies cherry cola".

Šaltinis: čia.

Komentarai