2013 m. gegužės 12 d., sekmadienis

Vafliai su varške ir kefyru



Reikės:
  • 3 kiaušinių;
  • 6 v. š. cukraus;
  • 0,5 stiklinės kefyro;
  • 0,5 stiklinės pieno;
  • 4 v. š. kreminės varškės;
  • žiupsnelio druskos;
  • 1 stiklinės miltų;
  • 4 v. š. aliejaus;
  • 0,5 a. š. valgomosios sodos.
  Kiaušinius išplakame su cukrumi ir žiupsneliu druskos, pilame pieną, kefyrą, dedame varškę ir gerai išmaišome, kad neliktų (ištirptų) varškės gumuliukų. Tuomet beriame miltus ir sodą, vėl gerai išmaišome, įmaišome aliejų. 
  Leidžiame tešlai šiek tiek pastovėti ir kepame vaflius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą