2013 m. vasario 28 d., ketvirtadienis

Makaronai su pievagrybiais


Reikės:
  • 250 g spagečių;
  • 1 svogūno;
  • 2 v. š. sviesto;
  • 200 - 250 g pievagrybių;
  • 150 ml neriebios grietinėlės;
  • "Džiugo" arba parmezano;
  •  druskos, pipirų, petražolių.
  Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje kaip nurodyta ant pakelio.
  Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame keletą minučių apkepiname susmulkintą svogūną. Tuomet sudedame pjaustytus pievagrybius, uždengiame ir patroškiname 10 minučių. Supilame grietinėlę, beriame druskos, pipirų, dar šiek tiek pakaitiname ir viską užpilame ant makaronų. Išmaišome. Tiekiame pabarstę petražolėmis ir sūriu.

Šaltinis: delfi.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą