2013 m. vasario 10 d., sekmadienis

Makaronai su lašiša


Reikės:
  • 250 g makaronų;
  • 150 g rūkytos lašišos;
  • 1 svogūno;
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • 200 ml grietinėlės;
  • pipirų.
    Makaronus išverdame, kaip nurodyta ant pakelio.
  Alyvuogių aliejų įkaitiname keptuvėje ir suberiame susmulkintą svogūną. Apkepiname, kol svogūnas suminkštės,  tuomet sudedame gabalėliais supjaustytą lašišą. Šiek tiek pakepame, supilame grietinėlę, pakaitiname, pagardiname pipirais ir užpilame ant makaronų. Išmaišome, leidžiame pastovėti kelias minutes, jeigu mėgstame, apibarstome sūriu.

Šaltinis:  alfa.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą