2017 m. vasario 23 d., ketvirtadienis

Krevečių, greipfrutų ir avokado užkandis stiklinėse



Reikės:
  • 1 greipfruto;
  • 12 krevečių sūryme;
  • 1 didelio avokado;
  • 1 a. š. majonezo;
  • 1 a. š. žaliosios citrinos sulčių; 
  • druskos, pipirų;
  • kelių mažų pomidoriukų;
  • pinijų.
    Avokadą supjaustome nedideliais gabalėliais, sumaišome su majonezu, citrinos sultimis, druska, pippirais  ir sudedame ant stiklinės dugno.
  Greipfrutą nulupame ir išpjaustome gabalėlius be baltų odelių. Greipfrutų gabalėlius išdėliojame į stiklines. Pomidoriukus perpjauname ir taip pat išdėliojame. Ant jų dedame po dvi krevetes, užberiame kelias pinijas.



Šaltinis:  čia

1 komentaras:

  1. Labai įdomus receptukas :) Ir atrodo gražiai. Aš labai mėgstu krevetes, tik nedažnai jomis tenka pasimėgauti. Tačiau jei jau mėgaujuos, tai dažniausiai tiesiog su kokiu padažiuku. Esu labai neblogą receptą atradusi su adžika - https://www.iki.lt/receptai/pikantiski-kreveciu-verinukai - labai ten viskas paprasta, bet padažas tikrai labai geras :)

    AtsakytiPanaikinti