2017 m. vasario 23 d., ketvirtadienis

Lietinių blynų suktinukai su garstyčių kremu ir kumpiu


Reikės:

blynams
  • 1 kiaušinio;
  • 150 ml pieno;
  • 60 g miltų;
  • žiupsnelio druskos,
įdarui
  • 125 g tepamo sūrio ar kreminės varškės;
  • 1 v. š. grūdėtų garstyčių;
  • 1 v. š. kapotų žalumynų;
  • druskos, pipirų;
  • plonai pjaustyto rūkyto kumpio.
  Iš nurodytų produktų užmaišome lietinių tešlą ir iškepame lietinius (iš nurodytų produktų kiekių turėtų išeiti 5 blynai).
  Įdarui varškę ar sūrį sumaišome su garstyčiomis, žalumynais, pagardiname druska ir pipirais. Aptepame lietinius. Ant viršaus uždedame kumpio riekelių ir standžiai susukame. Suvyniojame į maistinę plėvelę ir valandai dedame į šaldytuvą. Tuomet supjaustome.
 Naudojau virtą kalakutienos kumpį.



Šaltinis: čia
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą