Salotos su konservuotais pievagrybiais
Reikės:
- indelio konservuotų pievagrybių;
- 3 morkų;
- skardinės konservuotų žirnelių;
- vieno nedidelio svogūno (arba poro);
- 2 v. š. majonezo;
- druskos, pipirų.
Morkas išverdame, nulupame ir supjaustome kubeliais. Pievagrybius nuvarviname, jei reikia / norime pasmulkiname. Į didesnį dubenį dedame pievagrybius, supjaustytas morkas, žirnelius, smulkiai supjaustytą svogūną arba porą, beriame šviežiai maltų pipirų, jeigu reikia - druskos, dedame majonezo, gerai išmaišome. Ir skanaus.
Bent pas mus konservuoti pievagrybiai tokie bjaurus..visai beskoniai :( nebuvo ka daryt kai nusipirkau, gal skanu ir su svieziais butu?
AtsakytiPanaikintiAš tai nesu didelė mėgėja nei tokių, nei tokių :) bet su šviežiais būtų, matyt, kitoks skonis, gal apkeptus kokius būtų visai galima bandyti...
Panaikinti