Salotos su konservuotais pievagrybiais



Reikės:
  • indelio konservuotų pievagrybių;
  • 3 morkų;
  • skardinės konservuotų žirnelių;
  • vieno nedidelio svogūno (arba poro);
  • 2 v. š. majonezo;
  • druskos, pipirų.
  Morkas išverdame, nulupame ir supjaustome kubeliais. Pievagrybius nuvarviname, jei reikia / norime pasmulkiname. Į didesnį dubenį dedame pievagrybius, supjaustytas morkas, žirnelius, smulkiai supjaustytą svogūną arba porą, beriame šviežiai maltų pipirų, jeigu reikia - druskos, dedame majonezo, gerai išmaišome. Ir skanaus.

Komentarai

  1. Bent pas mus konservuoti pievagrybiai tokie bjaurus..visai beskoniai :( nebuvo ka daryt kai nusipirkau, gal skanu ir su svieziais butu?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš tai nesu didelė mėgėja nei tokių, nei tokių :) bet su šviežiais būtų, matyt, kitoks skonis, gal apkeptus kokius būtų visai galima bandyti...

      Panaikinti

Rašyti komentarą