2016 m. sausio 14 d., ketvirtadienis

Burokėlių ir avinžirnių mišrainė


Reikės:
  • 2 virtų burokėlių;
  • 1 skardinės konservuotų avinžirnių;
  • 1 svogūno;
  • 2 skiltelių česnako;
  • maltos kalendros;
  • granatų sirupo;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • druskos, pipirų.
 Svogūną ir česnako skilteles susmulkiname. Aliejų įkaitiname, apkepiname svogūną, pabaigoje suberiame česnaką, pakaitiname dar kelias minutes. Atvėsiname.
  Burokėlius supjaustome trikampėliais, sumaišome su nusunktais konservuotais avinžirniais, atvėsintais svogūnais, beriame kalendros, druskos, pipirų, išmaišome ir apšlakstome granatų sirupu.


Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą