2015 m. vasario 22 d., sekmadienis

Užgavėnių blynai ant pagaliukų


Reikės:
  • 4 kiaušinių trynių;
  • 2 kiaušinių;
  • 100 g tirpinto sviesto;
  • 4 v. š. grietinės;
  • 150 g rudojo cukraus;
  • 100 ml kefyro;
  • 220 g miltų;
  • 0,5 a. š. kepimo miltelių.
  Kiaušinius ir trynius su cukrumi išplakame šluotele. Pilame ištirpintą sviestą, dedame grietinę, pilame kefyrą, išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, įmaišome į skystąją masę.
   Kepame blynus. Iškepusius išskirstome širdelėmis ir užveriame ant pagaliuko.
   Puošiame karamele, išvirta iš 200 g cukraus ir 150 ml vandens, džiovintomis uogomis, cukraus papuošimais.
 
 
Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą