2015 m. birželio 14 d., sekmadienis

Kuskusas su vištiena ir daržovėmis



Reikės:
  • 300 g vištienos krūtinėlės;
  • 1 skiltelės česnako;
  • prieskoninių žolelių mišinio;
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • 300 ml vištienos sultinio;
  • 10 vyšninių pomidorų;
  • 1/2 raudonosios paprikos;
  • svogūnų laiškų;
  • 50 g brinzos arba fetos.
  Vištieną įtriname žolelėmis ir išspausta česnako skiltele. Paliekame pasimarinuoti 30 minučių. Keptuvėje įkaitiname 1 šaukštą ir dedame vištieną. Kepame maždaug 5 minutes iš vienos pusės, tuomet apverčiame ir kepame, kol bus visiškai iškepusi.
  Sultinį užverdame, užpilame ant kuskuso kruopų, paverdame 3 minutes, nukeliame nuo viryklės ir paliekame uždengtą puodą, kad pastovėtų.
  Pomidoriukus perpjauname į 4 dalis, papriką supjaustome nedideliais kubeliais, svogūnų laiškus susmulkiname. Į kuskusą pilame šaukštą aliejaus, beriame susmulkintas daržoves ir išmaišome.
  Į lėkštę dedame kuskuso su daržovėmis, gabalėlį vištienos ir patrupinto sūrio.



Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą